Сватбен планер е незаменима помощ за теб в подготовката за сватбата.

"Здрасти, скъпа булка!" Имам страхотна новина за теб!!!

 

Както винаги, в блога си, искрено препоръчвам и споделям какво ще направи твоята сватба в България идеална, разбира се, на базата на стотици сватби, които вече са организирани от мен, включително и международни, с различни традиции, предпочитания и музикална култура. И така, този път не беше изключение. 

Искам да споделя това което намерих – wedding planner, който ще бъде незаменима помощ за теб в подготовката за сватбата. Неговата основна уникалност е това което включва и структурата му. Има съвети, практични таблици и списъци, а разнообразието и интерактивността правят планера също и много интересен за работа. 

Този малък помощник последователно и логично ще те води през целия процес на подготовката. Заедно с него ще имаш възможност, стъпка по стъпка, със собствен ритъм да организираш сватба от мечтите си, създавайки я правилно, постепенно, без грешки и загуба на време, защото тук всичко се взема под внимание. 

Разбира се, ако имаш организатор, можете заедно с него да напишете какво е важно да знаете, какво вече е направено и какво друго трябва да бъде довършено. Ще можеш сама да контролираш хода на събитията, отбелязвайки тези задачи, които вече са изпълнени. Можеш да го използваш като съветник за да бъдеш спокойна, че нищо не е забравено. 

Знаеш ли, от всичко, което съм виждала преди, най-важните неща се оставят за накрая, но тук съм абсолютно съгласна с издателите. Говоря за списъка на гости – много важна и голяма част. Нека да започнем с него! За мен, като за организатор, списъкът с гости е важен почти от самото начало. В края на краищата, много фактори зависят от това: започвайки с избора на ресторант, подреждането на гостите, сценария на програмата и броя на хората в екипа за снимки и видео. 

И най-важното е, разпределението на бюджета, защото около 30% от бюджета ти ще бъдат разпределени за банкетната част (предястия, вечеря и напитки). 

В тефтера има раздел, който е особено обичан от булките - това е "Декор и флористика". Там ще намериш отговорите на всичките си въпроси.

 

И най-важното е, че има чек листове, на които можеш да решиш за себе си, какво искаш да видиш на сватбата си и това, което не.

 

Мисля че както и аз, ще бъдеш приятно изненадана от блока, посветен на музикалната програма, където всички музикални композиции много добре се подреждат. И колкото по-добре попълниш тази част в планера, толкова по-забавна и по-динамична сватбата ще имаш. 

То има толкова много интересни неща, че смело препоръчвам на всички булки да го купят, за да си създадат уникална сватба, въз основа единствено на техните желания, независимо дали са сами или са в екип с организатора. 

 

Мисля, че това must have за организация за сватбата. Нека дори първите моменти на подготовка за сватбата да ти донесат удоволствие! 

 

До нови срещи! Вашият сватбен организатор, Ирина Ретунская


PerfectPlan www.perfectplan.bg