Сватбен организатор ИРИНА Ретунская

...Затворете очи.

 

Представете си вашата сватба.

 

Всичко останало ще направя аз...

       БЛОГ за сватба в България     

Здравейте, казвам се Ирина Ретунская и съм организатор на всички проекти в InsideWedding - Сватба в България.

 

От 2007 г започнах да организирам сватби с много любов и огромно желание в прекрасен град Одеса (Украйна) и с всяка следваща разбирах, че това е моето призвание. Това е нещо, което мога, искам и обичам да правя, нещо, което ме зарежда и вдъхновява.

 

Сватбите на брега на морето са много специални за мен и са ми любими. Толкова е приятно да правиш малки романтични тържества за влюбени двойки и техните най-близки  роднини и приятели. Щастието обича тишина.

 

България - това е нова глава в живота ни - моят и на семейството ми. Да живееш до морето е хубаво, а да практикуваш любимата си работа на толкова прекрасно място е още по - хубаво.

 

Организирах много силен екип и сме готови за велики постижения.

 

Дали това ще е малка и уютна сватба за двама или тържествена и пищна, с много гости - за нас няма значение.

 

Подхождаме с голяма отговорност към всеки един проект и ще направим празника ви прециозно, професионално и с цялата си душа. 

 

Поздравете ме, в която и да е социална мрежа или месинджър и  веднага ще получите пълноценна, качествена, безплатна консултация. Ще говорим за сватби, за България, за всички тънкости на подготвителният процесс и други въпроси, които ви интересуват.

WhatsApp, Viber, Telegram +359 87 622 4825

Skype live: irina.retunskaya