ЗА БЪЛГАРИЯ

 

Каним Ви да изгледате видео за България, което ни е близко по дух и отразява нашата обич към тази красива страна.

 

"ВЪЗДУХ ПРОНИЗАН ОТ ЛЮБОВ"

ВОДЕЩИЯТ МОТИВ ВЪВ ВСЕКИ КАДЪР, ВЪВ ВСЯКО ДВИЖЕНИЕ И НИЕ СМЕ УБЕДЕНИ, ЧЕ ЩЕ Я ЗАОБИЧАТЕ.

 

Нашата България, каква е тя?

 

За нашият мечтан екип в България, тази страна се превърна във втори дом. Тук се запознахме и открихме прекрасни хора, всеотдайни в работата си –  това са нашите български партньори. Всички ние сме убедени, че България е райско кътче, където слънцето свети и грее 360 дни в годината. 

 

Основното предимство е голямата брегова линия, която се дели на северно и южно крайбрежие, обсипана с курорти, комплекси и хотели. Всеки може да си намери място според своя собствен вкус и бюджет.

 

Планините са достойни за отделна глава и разкази. Балканските планини в България са разположени недалеч от столицата, като там се намират три курорта: Банско, Боровец и Пампорово.

Любителите на малки старинни градчета могат да прекарат време или дори да се оженят в Несебър, Созопол, Велико Търново или Трявна, където всяко ъгълче, всеки дом са напоени с многовековни истории.

 

Тук природата е необикновено красива – гори, полета и водопади. Страната предразполага към спокоен живот, през който успяваш да видиш щастието в дребните неща.

Като цяло манталитетът в страната е основан на семейните ценности, а не на преследване на материалното. Поради това, искаш или не, се променяш и започваш да живееш по друг начин, да виждаш света под различен ъгъл, а животът придобива различен смисъл.

 

На нас много ни провървя, че се срещнахме и се обединихме в екип, който знае към какво се стреми, обича тази страна и е готов да направи Вашият ден незабравим и да Ви покаже нетуристическите места.

 

Нашите локации са подбрани за различни сватби – както сватби за двама, така и сватби в семеен и приятелски кръг. Можете да разгледате всички места в нашата галерия, а по някои от тях можете да се разходите и виртуално. Всички са специално подбрани от нас. Беше дълъг и внимателен подбор – общуване с администрацията, обсъждане на всички детайли и важни организационни въпроси. За всяка от тях даваме своята гаранция за качествено обслужване и провеждане на Вашата мечтана сватба в България.

 

Добре дошли в България!