СВАТБА

Леда и Марио


Локация: Lighthouse Golf & Spa Resort

Фотограф: Ivanovi Photografy
видеограф: SkyTrip Studio
DJ: Alexandar Alexandrov
флорист: Anna Zemtsova
тиара на булка: Artissimo Gallery
грим и прическа: Anna Rogovets
ретро автомобил: Retro Limo Varna

 

Отзив на Леда

С Ирина се запознахме пред пролетта на 2021 год., когато настоящият ми съпруг и аз още не бяхме сгодени, но искахме да започнем отрано да планираме сватбата си. Сред толкова много сватбени агенции в България Inside Wedding изпъкна с класа, чар и елегантност. Изборът изобщо не беше труден за нас и след разглеждане на сайта и Instagram-а на Ирина се свързахме с нея с молба да реализира нашия мечтан сватбен ден. Ирина се съгласи да осъществи нашата визия въпреки ограничения ни бюджет и ни преведе през всички организационни стъпки, независимо че ние живеехме в Лондон и не можехме да се видим на живо.

 

Ирина и партньорката й Анна са изключително организирани и дисциплинирани професионалисти с безупречен вкус и естетически усет. С тях избрахме оригинална и автентична визия за сватбата, която отговаряше напълно на нашите изисквания, представи и желания, а най-вече - отразяваше нас като двойка и като хора с нашето си специфично усещане за живота.

 

Ирина предложи и страхотен екип за изпълнение на всеки детайл от деня - водещ, видеограф, флорист, диджей, стилисти и пр. В ретроспект можем да кажем, че всеки един от членовете на екипа беше чудесен във всяко едно отношение. Изключително сме благодарни за невероятния сценарии, който Ирина сътвори за нашата изнесена церемония - нямаше роднина и приятел със сухи очи в края на ритуала. Всички споделиха, че това е най-хубавата сватба, на която някога са били. Аз и съпругът ми напълно сме съгласни с това мнение! Цяла вечер приемахме поздравления и суперлативи за украсата, сценария, музиката, атмосферата, храната и програмата с интерактивности за гостите. Седмица след сватбата продължаваме да получаваме обаждания от близки хора, които кипят от комплименти! Разбира се, имаше и много трудности и предизвикателства. Само два дни преди сватбата нашият фотограф се разболя от Ковид и експресно трябваше да намерим нов. Ирина реагира хладнокръвно и прагматично и веднага се впусна да намери решение на този проблем, като ни увери неколкократно, че всичко ще бъде наред и че няма място за притеснение. В крайна сметка сватбата ни засне страхотна двойка фотографи, чиито кадри с нетърпение очакваме!

 

Най-вече благодарим на Ирина за това, че успя да научи какви хора сме, какви характери сме, какво харесваме, кое ни изпълва с добро настроение, кое ни разчувства... и да пренесе всичко това в един наистина уникален ден. От сватбената полиграфия до ретро колата и красивия ритуал Ирина вложи себе си и нашите желания във всеки един детайл. Тя безпроблемно се справи с моя труден характер и милион изисквания и специфики и създаде нещо, което ще си спомняме с най-мили чувства цял живот!

 

Благодарим е малка дума за това, което тя направи за нас! Ако искате да имате сватба, която затрогва всички гости, изправя ги на крака да танцуват и пеят, разплаква и най-коравите роднини и слага усмивка на лицата на всички, това е вашата агенция и вашият агент!

Следваща галерия >>